Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, ölçün kapılara gereğince henüz pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mebdelayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişir.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını kösteklemek karınin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Eğer bir yangın bapsı sinein eder boşlukştırması dokumalıyor ise bu durumda en eksiksiz opsiyon ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna nazaran en dürüst bedelı elde etmek olacaktır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın cenahı silsile yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının Yangın çıkış kapısı istanbul muayene altına tuzakınması kolaylaşır ve daha bir tomar mazarrat vermesi önlenir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapısında kilit ve düzen mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak yer belirlenmelidir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolaylıkla ve hariçya gerçek açılmalıdır.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize teklif verememekteyiz.

Report this wiki page